duminică, 18 februarie 2018

Fard sprâncene Oriflame vs Avon

 Pentru că sprâncenele influențează armonia întregii fețe, trebuie să le acordăm o atenție sporită când le alegem atât forma cât și culoarea. Pentru definirea lor am ales două palete preferate mie, la un preț accesibil și anume trusa pentru sprâncene The One de la Oriflame și kitul de la Avon. 


 De când am aflat că și sprâncenele se pot machia (cam de prin gimnaziu) mi-am cumpărat trusa de la Oriflame pentru că la Avon încă nu apăruse niciun produs dedicat sprâncenelor în afară de un amărât de gel (care mai era și verde). A devenit în foarte scurt timp preferata mea și am folosit-o ani de-a rândul. Chiar și la salon, tipa care mă pensa folosea această trusă. Recent a apărut și la Avon așa că am decis să încerc. La prima folosire am rămas uimită și începusem să-mi regret decizia pentru că nu era la fel de pigmentată ca cealaltă cu care mă obișnuisem. Însă, după mai multe încercări am început s-o folosesc pentru un machiaj mai natural, mai finuț, de zi cu zi. 
  
Diferențele dintre cele două se pot observa în pozele de mai jos (stânga Avon , dreapta Oriflame), dar se vede mult mai bine în realitate. Astfel dacă vreți să adoptați un machiaj mai delicat este de preferat kitul Mark pentru că este mai puțin pigmentat, iar pentru un machiaj de seară sau mai îndrăzneț (în genul pozelor de pe Instagram) puteți alege trusa de la Oriflame. 
Prețurile sunt aproape la fel, depinde de reducerile din cataloage. La Avon prețul întreg îl găsiți la 29,75 lei iar la reducere 17,99 lei sau chiar mai puțin și găsiți 4 nuanțe : Deep Brown, SoftBrown, Auburn, Blonde, eu în poze am folosit Soft Brown pentru că am un păr blond-șaten, iar trusa de la Oriflame o găsiți într-o singură variantă la prețul întreg de 39,99 lei, reducere >27,99 lei (în poză am folosit culoarea mai închisă din trusă). Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTINO SUMMER BOX REVIEW

        Vara este anotimpul perfect pentru călătorii și relaxare, iar pentru că avem nevoie de multe produse care să încapă perfect în gean...