sâmbătă, 5 august 2017

De ce am inceput sa scriu?


Prima mea postare pe blog. Scriu asta ca sa stiti la ce va asteptati . Pe scurt: ma mananca tare sa-mi dau cu parerea pe net cam despre orice. Practic blogul asta va contine in mare parte frustrari de-ale mele, review-uri sincere si chestii random, habar n-am pe moment . Intentia mea nu este sa starnesc ura, scriu din placerea de a-mi impartasi gandurile si sa descopar oameni care gandesc la fel ca mine...sau sa ma descopere ei pe mine. Personalitatea mea o veti descoperi odata cu postarile mele. Aici o sa scriu tot ce-mi trece prin cap, sincer si fara cenzura. Inspiratia mea? Raluca Jensen si Sucre. Ce-mi place la ei este faptul ca scopul lor este de a trezi lumea la realitate, de a defini normalitatea in societatea asta infecta. Sucre este amuzant, iar Jensen pune punctul pe i.
Scriu pentru ca nu-mi pot permite un psiholog, iar jurnalul mi se pare demodat. Scrisul este un hobby de mult uitat, e un mod de a ma calma si de a nu-mi pierde timpul inutil. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fard sprâncene Oriflame vs Avon

 Pentru că sprâncenele influențează armonia întregii fețe, trebuie să le acordăm o atenție sporită când le alegem atât forma cât și culoare...